17 Mayıs 2011 Salı

Yamicsoft Windows 7 Manager 2.1.2 x86 | Katılımsız

Windows 7 Manager, Windows 7 kullanıcıları için sistem bilgilerini değiştirme, güvenlik sağlama, gereksiz dosyaları silme, kayıt bilgilerindeki hataları düzeltme gibi özellikleri bulunan sistem iyileştirme yazılımıdır.
.: Programın Genel Özellikleri :.
# Bilgi: Sistem donanım bilgilerini ayrıntılı olarak gösterir. Microsoft ürünlerinin kayıt kodlarını bulmaya yardımcı olur.
# İyileştirme: Sisteminizin açılış ve kapanış zamanlarını siteminize zarar vermeden azaltır. İnternet Explorer ve diğer sistem araçlarındaki hataları onarır.
# Temizleme: Sisteminizde gereksiz yer kaplayan, bozuk ya da aynı dosyanın birden fazla kopyalarını silerek sisteminizde yer açar. Kayıt defterindeki hatalı kayıtları siler.
# Özelleştirme: Farenin sağ tuş menüsü, Windows 
unuzun başlangıç ekranı, simgeler, masaüstü görünümü, OEM bilgileri gibi özellikleri değiştirebilirsiniz.
# Güvenlik: Sistem bilgilerinizi dışarıya karşı gizleyerek güvenliğinizi arttırabilirsiniz. Sürücülerinizi gizleyebilir ya da dosyalarınızı şifreleyebilirsiniz.
# Ağ: Sisteminizdeki açık portlarınızı kullanarak internet hızınızı iyileştirebilir, paylaşılan dosyaları kontrol edebilirsiniz. Gereksiz ve yanlış internet kısayollarını denetler ve siler.
# Diğer: Sistem genel özelliklerini görüntüleyebilirsiniz. Siz bilgisayarınızın başında değilken sistemde ne olup bittiğini görebilir ve sistem genel görünüm ayarlarını değiştirebilirsiniz.


Mesenger Windows Live Facebook Twitter MySpace E-Posta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.