1 Ocak 2012 Pazar

Total Recorder Professional&VidePro Edition 8.3 Build 4600

Total Recorder Professional, Bilgisayarda dinlediğiniz müzik veya sesleri kaydetmek için kullanabileceğiniz bu program ile aynı zamanda mikrofon ve line-in girişlerinden de kayıt yapabiliyorsunuz. Kayıt formatı olarak WAV veya MP3 kullanılıyor. Kullanım basitliğine karşı kayıt kalitesi çok iyi yapılmış. Programın diğer özellikleri ise ayarladığınız bir saatte otomatik olarak ses kaydına başlaması, internetten yapılan telefon görüşmelerini kaydetmesi. Professional Edition sürümünde ekstradan; dosyaları parçalara bölme ilemi, tarayıcıya entegre olup favori linklerdeki canlı yayınları kaydetme ve başka bir kaydı diğer parça arasında bir yere kaydetme özellikleri bulunuyor.


Total Recorder VideoPro Edition, herhangi bir ses ya da video kaynağından video kaydetmenizi sağlayan bir video yakalama programıdır. AVI, WMV, FLV, MP3, WMA, Ogg Vorbis, WAV, FLAC ve APE biçimlerini destekler. Developer sürümünden farklı olarak bir COM arayüzünden kullanılamaz. iTunes, RealPlayer, Windows Media Player gibi harici oynatıcılardan, Skype benzeri programlardan ve mikrofonlardan ses yakalayabilir. Total Recorder VideoPro Edition bilgisayarınızın tüm ekran görüntüsünü, web cam, DV kamera, TV tuner ya da DVD oynatıcı gibi araçlardan video yakalayabilir. Total Recorder VideoPro Edition ile video, demo ve eğitim hazırlayabilirsiniz.
Ses ve video dosyaları desteklenen biçimlere dönüştürülebilir. Normal kayda ek olarak direkt MP3, WMA, OGG Vorbis ve WMV (İnternet televizyonlarının sık kullandığı biçim) audio ile video yayınlarını kaydedebilirsiniz. Zamanlayıcı sayesinde Total Recorder VideoPro Edition, bir web sitesine otomatik olarak bağlanıp video kaydetme ya da ses kaydetme işlemlerini yapıp ardından makineyi kapatabilir. Total Recorder VideoPro Edition alınan tüm kayıtlar üzerinde düzenleme yapılabilir. Düzenlemeler zamandan kazanmak ve video kalitesini korumak için sıkıştırma işlemi yapılmadan sürdürülür.


Total Recorder Professional Edition
Boyut: 5.28 MB | MD5: 0254D8B01FC4816AFB6D8739803266FD
Parola: freshdragon
http://www.fileserve.com/file/C9fJggU

Total Recorder VideoPro Edition
Boyut: 5.94 MB | MD5: DB4FD71B711EB502FC56AE6EE7B6CFAE
Parola: freshdragon
http://www.fileserve.com/file/VJeupuK


Mesenger Windows Live Facebook Twitter MySpace E-Posta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.