14 Ocak 2012 Cumartesi

Yamicsoft Windows 7 Manager 3.0.8.2 Final x86&x64 | Katılımsız


Windows 7 Manager, Windows 7 kullanıcıları için sistem bilgilerini değiştirme, güvenlik sağlama, gereksiz dosyaları silme, kayıt bilgilerindeki hataları düzeltme gibi özellikleri bulunan sistem iyileştirme yazılımıdır.
.: Programın Genel Özellikleri :.
# Bilgi: Sistem donanım bilgilerini ayrıntılı olarak gösterir. Microsoft ürünlerinin kayıt kodlarını bulmaya yardımcı olur.
# İyileştirme: Sisteminizin açılış ve kapanış zamanlarını siteminize zarar vermeden azaltır. İnternet Explorer ve diğer sistem araçlarındaki hataları onarır.
# Temizleme: Sisteminizde gereksiz yer kaplayan, bozuk ya da aynı dosyanın birden fazla kopyalarını silerek sisteminizde yer açar. Kayıt defterindeki hatalı kayıtları siler.
# Özelleştirme: Farenin sağ tuş menüsü, Windows 
unuzun başlangıç ekranı, simgeler, masaüstü görünümü, OEM bilgileri gibi özellikleri değiştirebilirsiniz.
# Güvenlik: Sistem bilgilerinizi dışarıya karşı gizleyerek güvenliğinizi arttırabilirsiniz. Sürücülerinizi gizleyebilir ya da dosyalarınızı şifreleyebilirsiniz.
# Ağ: Sisteminizdeki açık portlarınızı kullanarak internet hızınızı iyileştirebilir, paylaşılan dosyaları kontrol edebilirsiniz. Gereksiz ve yanlış internet kısayollarını denetler ve siler.
# Diğer: Sistem genel özelliklerini görüntüleyebilirsiniz. Siz bilgisayarınızın başında değilken sistemde ne olup bittiğini görebilir ve sistem genel görünüm ayarlarını değiştirebilirsiniz.
.: Notlar :.
Sisteminize uygun olan kurulur.
Katılımsız Kurulum tarafından otomatik olarak yapılır fakat eğer bir nedenden dolayı yapılmazsa Windows\system32\drivers\etc\hosts dosyasını notepad ile açıp en alt satıra 
127.0.0.1 www.yamicsoft.com yazıp kaydedin. aksi takdirde açılışta lisans güncelleme ile uçar.
Boyut: 16.3 MB | MD5: 4BB2971910B45F0A399B1F62639B203C
http://ul.to/lh042xgz

Mesenger Windows Live Facebook Twitter MySpace E-Posta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.