9 Şubat 2012 Perşembe

Sothink SWF Decompiler 7.1 Build 4642 | Katılımsız


Sothink SWF Decompiler, Shockwave Flash (.swf) dosyalarını görüntüleme, düzenleme yazılımıdır. Bu programla flash dosyaları içindeki resim, yazı, font, klip, buton ve bu tür dökümanları ayıklamanızı sağlar.

Ayıkladığınız dosyaları ister flash (.swf) ister kendi orjinal uzuntılarında kaydetmenize imkan verir. Program aynı zamanda paketlenmiş ve EXE haline getirilmiş animasyonları da açabilmekte, ayrıca SWF dosyasını açmadan içeriğindeki nesnelerin isimlerini de gösterebiliyor.

Sothink SWF Decompiler; piyasadaki bir çok programdan daha başarılı bir şekilde (.swf) uzantılarını (.fla) uzantısına çevirebilmektedir. Eski versiyonlarında ActionScript kodlarını çevirmede bazı hatalar mevcutken bu yeni sürümde bu hatalar yok denecek kadar az bir düzeye indirilmiştir.

Program içerisinde hangi nesnelerin çevirilebileceği gösterilmektedir. Kullanıcı hangi nesnelerin çevrilmesini istiyorsa işaretledikten sonra çeviriyi (.fla uzantılı dosyayı) nereye kaydetmek istedigini seçtikten sonra çeviriyi yapabilir.
Boyut: 31.3 MB | MD5: AD752D740EBCCE96CDAA5B07848D8174
http://ul.to/th57yzgh

RapidShare ve MediaFire üzerinden beklemeden indirmek için VIP ayrıcalıklarından faydalanın.


Mesenger Windows Live Facebook Twitter MySpace E-Posta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.