13 Haziran 2012 Çarşamba

Defraggler 2.10.424 TR | Katılımsız

Defraggler, CCleaner'ın üreticisi Piriform Ltd. tarafıdan üretilmiş dosya birleştirme programıdır. Bu program diğerlerinin aksine seçtiğiniz dosyaları birleştiriyor. Defraggler'i usb belleğinize atıp başka bir bilgisayarda direk çalıştırabiliyorsunuz.
Yazılımın Özellikleri
  • İstenilen dosyanın tamir edilmesi
Defraggler ile sürücüdeki istediğiniz dosyayı seçerek tamir edebilirsiniz. Böylece koca bir diskin tamir olmasını beklemenize gerek kalmaz.
  • Kullanışlı ve Taşınabilir
Defraggler, diğer Piriform programları gibi (CCleaner ve Recuva) aynı mimaride yazıldı ve tek EXE dosyası ile çalışıyor. Bu sayede taşınabilir diske atabilir ve herhangi bir bilgisayarda kullanabilirsiniz.
  • Vista Desteği
Defraggler, Windows 2000'den itibaren tüm Windows sürümlerini desteklemektedir. Ayrıca 64 bit desteği eklenmiştir, NTFS ve FAT32 dosya sistemleri ile sorunsuzca çalışabilmektedir.
  • Dosyaların Saptanması
Defraggler, seçtiğiniz sürücüdeki dosyaları analiz ederek bölünmüş dosyaların listesini sunar. Bunlardan birini veya birçoğunu seçerek birleştirebilirsiniz. Ayrıca o dosyaların diskteki yerini de göstermektedir.
  • Ücretsiz
Defraggler, ücretsiz bir yazılımdır. Böylece siz dosya birleştirici uygulamalara büyük paralar vermek zorunda kalmazsınız.
Defraggler üstün özellikleriyle öne çıkan kullanışlı, ücretsiz ve basit bir program. Barındırdığı bu kadar özellikle Windows Disk Birleştiricisi'ni geride bıracak gibi görünüyor.
Katılımsız Parametresi: /S
Boyut: 3.74 MB | MD5: 61F2914C618331B39949C615BF9434DF
http://www.embedupload.com/?d=23EYBZMVBG


Mesenger Windows Live Facebook Twitter MySpace E-Posta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.