4 Ekim 2012 Perşembe

Windows Live Essentials 2012 16.4.3505.912 TR | Katılımsız

En çok tercih edilen mesajlaşma yazılımlarının ilk sırasında yer alan Windows Live Messenger yeni sürümü  ile Facebook, MySpace ve LinkedIn sosyal ağlarıyla entegre edilerek sosyal paylaşıma ağırlık veren yepyeni özellikleri ve tamamen değişen tasarımıyla kullanıcıların karşısında.
Tüm dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma programlarından biri olan Windows Live Messenger (Anlık Mesajlaşma Programı) pek çok değişiklik içeren yeni versiyonuyla kullanıcıların karşısında. Sosyal ağlarla anlık iletilerinizi biraraya getiren Windows Live Messenger sosyal paylaşımınızı tek alandan yönetmenizi sağlayacak pek çok yeni özellik içeriyor. Facebook, MySpace ve LinkedIn sosyal ağlarıyla bağlantı kurmanızı sağlayan yeni sürüm radikal tasarım değişikliğiyle de dikkat çekici.
Windows Live Messenger HD desteğiyle videolu görüşmelerinizi tam ekranda yapmanızı sağlıyor. Bunun dışında video mesaj kaydederek arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. Giderek yükselen sosyal ağ kullanımı göz önünde bulundurularak farklı ağlardaki arkadaşlarınızla tek alandan iletişim kurabileceğiniz yepyeni bir mesajlaşma yazılımı olarak karşımıza çıkan yeni sürümde, çevrimiçi videolar seyredecek, arkadaşlarınızın durumlarını sürekli takip edecek, hotmail'e gelen yeni e-postalarınızı kontrol edebileceksiniz. Yorum yazmak, fotoğraf ve beğenileri paylaşmak için sadece Windows Live Messenger kullanmanız yeterli olacak. Paylaşımların ön planda tutulduğu Windows Live Messenger web ve mobil entegrasyonuyla tüm isteklere cevap vermeye hazır.
.: Notlar :.
Windows Live Messenger 16 sürümü sadece Windows Vista ve 7 işletim sistemleriyle çalışmaktadır.
Orijinal Offline paket üzerinden kurulum yapılır.
İlk açılıştaki sözleşme onaylaması geçilecek şekilde ayarlanmıştır.
Doğrudan çalıştırıldığında sadece Messenger kurulur. Diğer parçaları kurmak isterseniz -help parametresi ile çalıştırıp diğer parçaların parametrelerini görebilirsiniz. Normal kuruluma geçmek için -nosilent parametresini kullanabilirsiniz.
Örnek: C:\Users\%UserName%\Desktop\WLE2012TR.exe -help

Boyut: 132 MB | MD5: FF6A69C98E4015FD86E48D83F4193DC7
http://www.mediafire.com/?0axrcda384ah2wz 

Mesenger Windows Live Facebook Twitter MySpace E-Posta

3 yorum:

  1. Kolay gelsin sadece messenger'i kurdurtmak icin parametresi varmi bu windows live essentials 2012 nin?

    YanıtlaSil
  2. Katılımsız, yalnız messengerı kurar zaten. Diğerlerini kurmak için katılımsızı -help parametresi ile çalıştır.
    Orijinal dosya için soruyorsan; bu katılımsızda kullanılan tam paketi indirip aşağıdaki parametrelerle çalıştırabilirsin.
    Sadece Messenger; wlsetup-all.exe /Nolaunch /NOMU /nosearch /NOhomepage /NOToolbar /q /AppSelect:messenger,silverlight,idcrl32
    Diğer Bileşenleri de eklemek için /AppSelect: kısmına
    moviemaker,writer,familysafety,mail,!bingbar,companion,wlsync ekleyebilirsin.
    Başka bir şekilde;
    wlsetup-all.exe /Nolaunch /NOMU /nosearch /NOhomepage /NOToolbar /q /AppSelect:ALL,!moviemaker,!writer,!familysafety,!mail,!bingbar,!companion,!wlsync
    /AppSelect: kısmını ALL olarak bırakırsan tüm bileşenleri kurar, sonrasına başına ! işaretini ekleyip bileşeni yazarsan o yazdıkların kurulum dışı kalır.
    /AppSelect:ALL,!moviemaker demek MovieMaker hariç hepsini kur demektir.
    Çevrimiçi sürümden katılımsız yapımı biraz daha farklı. Sisteme indirilen dosyaları kullanırsın.

    YanıtlaSil
  3. Cok sagolasin kardes.

    YanıtlaSil

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.