8 Kasım 2012 Perşembe

KMPlayer 3.4.0.59 | Katılımsız

KMPlayer birçok video formatına destek veren (VCD, DVD, AVI, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia ve QuickTime), altyazı ve screenshot alabilme özellikleri de bulunan ücretsiz komple bir video oynatıcısı.
Tamamlanmamış dosyaları, internet üzerinden anlık yayınları(streaming) da desteklemesi, bunun yanında hem bilgisayarda yüklü codecleri kullanabilmesi hem de kendi içerisinde codec bileşenlerini barındırması ile gerçekten de beğenimizi kazandı. FLV, Google Video, 3GP, MKV gibi çok uç noktalarda yer alan video formatlarına bile destek vermesi, ücretsiz olması ve içerdiği özelliklerin genişliği ile her bilgisayarda olması gereken programlar arasında.

.:Notlar:.
  • Kurulum 7-zip ile yeniden paketlenerek yapılmıştır. Bu şekilde hem kurulum dosyası boyutu düştü hemde gereksiz bileşenler ayıklandı.
  • Daha önce kurulu ise üzerine kurabilirsiniz. Sıfırdan kurulumda dosya ilişkilendirmesini elle yapmanız gerekebilir.(Program arayüzüne sağ tıklayıp Seçenekler\Tercihler\Dosya Türleri/Yakalama\Sisteme Uygula)
Boyut: 19 MB | MD5: 3716E80E6EE82F3FFEEAC4F9AA2DF245
http://yadi.sk/d/YukR-Yi00c8PD

Mesenger Windows Live Facebook Twitter MySpace E-Posta

4 yorum:

  1. yeni sürüm için ellerine saglık
    .bir isteyim olacaktı usta zahmet olmassa .bir avast çalişması yapabilirmisin Avast.Antivirus.Free.7.0.1474.Final_TR.katilimsiz
    freee avast sürümü wpı için.. lisansınıda vereyim 2038 yılına kadar ..
    katilimsiz kurarken lisanslı hazır kursa iyi olurdu.iyi çalişmalar

    Serial: W1208070R9900D1199-T549MYK0

    YanıtlaSil
  2. USTA İSTEYİME CEWAP YAZMADIN .YOKSA OLMUYORMU

    YanıtlaSil
  3. @BOZO
    Gözümden kaçmış yorum. Bir bakayım Free sürüm zaten seriale ne gerek var anlamadım. avast hiç kullanamdım. Yapabilirsem yayınlarım.

    YanıtlaSil
  4. Free sürümü 1 ay deneme sürümüdür..lisansını entegre yapsan 2038 e kadar lisanslı oluyor.ben şu an 1 senedir kullanıyom .sorunsuz

    YanıtlaSil

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.