30 Ekim 2013 Çarşamba

DropBox Online Installer

Birden fazla bilgisayarınız varsa ve bu bilgisayarlarınız arası dosya senkronizasyonu (eşitlemesi) yapmak istiyorsanız bu ücretsiz ve gelişmiş araç ile artık dosya senkronizasyonu işlemi çok kolay. Programı yükledikten sonra oluşturulan klasör içerisine istediğiniz dosyayı atın anında internete yüklensin. Ardından istediğiniz başka bir bilgisayara da direkt olarak aynı dosya eklensin. Dilerseniz bir çalışma grubu içinde ortak bir klasör yaratarak çalışma dosyalarını bu klasör üzerinden paylaşabilirsiniz. Farklı işletim sistemlerinde de çalışabilen Dropbox (Dosya Senkronizasyon Aracı) ile dosya senkronizasyonu gerçekten çok kolay.
2GB'lık bir ücretsiz depolama alanı yaratmanıza olanak tanıyan Dropbox sayesinde dosyalarınızı internet üzerinde de tutabilir ve gerektiği zaman indirebilirsiniz. Ayrıca Dropbox kullanan arkadaşlarınızla dosya paylaşımı yapmanızı da sağlayan yapısı sayesinde dosya paylaşmak için de kullanabilirsiniz.
Önemli! Dropbox 2 GB'lık ücretsiz depolama alanının yanı sıra belirli bir ücrete 100 GB'tan başlayan bir depolama alanı da sunuyor.
Kurulum: Dropbox'ı indirip kurduktan sonra bir üyelik oluşturmanız gerekiyor. Bu üyelikten sonra isterseniz program üretici adresinden senkronizasyon klasöründe tuttuğunuz dosyaları da görüntüleyebilir, paylaşabilir ve hatta silebilirsiniz.
Referansımla üye olup programı kurun, +500 MB kazanın. Diğer arkadaşlarınızı davet ederek kişi başına +500 MB ile toplamda 18 GB'a kadar ulaşabilirsiniz.
Notlar
Üretici sitesinden son sürüm indirilir ve katılımsız olarak kurulur.
-download parametresi ile kurulum dosyasını masaüstüne indirme olanağı.
Güncelleme
Yeni: Kendini güncelleme yeteneği eklendi
Boyut: 360 KB | MD5: CC21EC1C561ED3D76FCF2773F24F0D9E
http://www.mediafire.com/?t09bfswjjif8irx
Mesenger Windows Live Facebook Twitter MySpace E-Posta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.