25 Ekim 2013 Cuma

Piriform Online Installer

Piriform Online Installer, Piriform yazılımlarını çevrimiçi olarak kurmak için hazırladığım uygulama. Kurulum dosyalarını CCleaner, Defraggler, Recuva, Speccy yazılımlarının üreticisi olan Piriformun sitesinden indirir. Kurmak istediğiniz program(ları)ı seçin ve uygulama en son sürümlerini kontrol edip katılımsız olarak sisteminize kursun. CCleaner sistem temizlik ve iyileştirme, Defraggler disk birleştirme, Recuva veri kurtarma, Speccy ise sistem bilgilerini gösteren bir yazılımdır.
Notlar
#Programlar bazı ayarları yapılmış olarak kurulur. Arayüzün Türkçe olarak gelmesi ve programların dahili güncellemelerinin kapatılması gibi.
#Sürüm denetleme sistemi ile en son sürümün hangisi olduğunu öğrenebilirsiniz.
#Kendini güncelleme sistemi vardır. Kullanırken bir sorun yaşarsanız yada eklenmesini istediğiniz bir özellik olursa bildirin. Düzeltme ya da özellikler uygulandığında kendini otomatik güncelleyecektir.
#Program şuan için Beta olarak yayınlanıyor.
Boyut: 576 KB | MD5: FA2DF83B2A2DA8F699DC30C67AE2B07B
http://www.mediafire.com/?pwezf0jsdvjdgh8
Mesenger Windows Live Facebook Twitter MySpace E-Posta

2 yorum:

  1. offline katılımsız ı bitirdik online olduk , offline katılımsız kurulum daha basit öyle değil mi ?

    YanıtlaSil
  2. @by enesDaha öncede belittim, online installerın tek farkı kurulum dosyasını kendisi indiriyor. Dosya hazır olduktan sonra online-ofline farketmeden kalan işlemler aynı. Zorluk-basitlik konusu sadece indirme işlemi için kodlama var. O da sabit bir fonksiyon oluşturdum. Değerleri verip fonksiyonu çağırıyorum.

    YanıtlaSil

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.