17 Aralık 2013 Salı

CoolNovo 2.0.9.20 | Katılımsız


CoolNovo (ChromePlus), Chrome tarayıcısına benzer bir tarayıcıdır ve Chrome’un yaptığı her şeyi yapar. Artı yönü ise sahip olduğu ek niteliklerden gelmektedir. Bunlardan bazıları, fare hareketleri, süper sürükleme, indirme yöneticisi, geliştirilmiş yer imleri, Internet Explorer sekmesi. Bunların yanında pek çok ek özelliği CoolNovo’yu kullandıkça keşfedeceksiniz.
ChromePlus kurulumunu yapan program en güncel durum için sürekli kontrol yapmaktadır. Bu kurulum sırasında Firefox’u kapatmanız önerilmektedir. Böylece tıpkı Chrome’da olduğu gibi CoolNovo da Mozilla’dan yer imlerini ve diğer ayarları almaktadır.
ChromePlus’ı indirdikten sonra Chrome tarayıcınızla aynı masaüstünde çalışmayı sürdürebilirsiniz. ChromePlus’ı Chrome tarayıcısından ayıran en belirgin özellik, ChromePlus yer imleri çubuğunda, Mozilla yer imleri çubuğunun da yer alıyor olması. Chrome tarayıcısı bu yer imleri otomatik olarak indirmemekte ve diğer yer imleri klasörüne atmakta. Ayrıca entegre olmuş bir arama çubuğu da göze çarpan diğer bir özellik.
Katılımsız
Orijinal kurulum dosyası için doğrudan bir parametre bulamadım ama şu şekilde Chrome gibi yükleyebilirsiniz. Orijinal kurulum dosyasını çalıştırın ve herhangi bir adım ilerlemeden %Temp% klasörüne gidin. Buraya çıkarılan mini_installer.exe dosyasını alın. Kurulumu sonlandırabilirsiniz. Aldığınız dosyayı da /S parametresi ile katılımsız olarak kurdurun. (Doğrudan da çalıştırabilirsiniz, parametre ihtiyacı kalmıyor.)
Boyut: 32.2 MB | MD5: FEAEE2E3ABE08EF9DA0B2D15E99ED7AC
https://www.mediafire.com/?tp7ao8za5t1fr9l
Mesenger Windows Live Facebook Twitter MySpace E-Posta

2 yorum:

  1. chrome ile aynı dizinleri kullanıpta çakışma yapmaz inş. deniyim bi

    YanıtlaSil
  2. Valla çok iyi oldu...
    Çok hızlısın...
    Katılımsız işini çözemedim bi türlü..

    YanıtlaSil

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.