12 Eylül 2015 Cumartesi

JetAudio 8.1.3.2200 Plus VX | Katılımsız

JetAudio, popüler bir ses ve video çoklu ortam oynatıcısıdır. Programın kullanıcıya kolaylık sağlaması için masaüstü uzaktan kumandası da var.
Programın çaldığı ses ve video dosyalarının formatları :
Ses için; CD, WAV, MP3, RM, MIDI, video için; AVI, MOV, MPEG ve diğer formatlardır. Ayrıca 20 kanallı spectrum algılayıcı bulunmakta. MP3PRO çalabilme özelliği de mevcut.
Jet Audio ile film izlemekte hem kolay hem de eğlenceli. Ayrıca video izlerken görüntü yakalama özelliği sayesinde istediğiniz görüntüleri BMP formatında resim olarak kaydedip daha sonra bakabilirsiniz. JetAudio ile müzik dinlemenin de keyfine varıyorsunuz. Programda 7 tane müzik tarzı var. Bunlar; pop, rock, jazz, classic, vocal ve flat. Programda 1000 internet radyo istesyonu kayıtlı böylece internetten de radyo dinlemenin zevkini tadacaksınız. Programın en göze çarpan özelliği ücretsiz bir yazılım olması.
Katılımsız
Orijinal kurulum dosyasını -r parametresii le çalıştırın ve kurulum aşamaalrını istediğiniz şekilde ayarlayın. C:\Windows dizininde bu ayarları içeren setup.iss dosyasını oluşturacaktır. Daha sonra orijinal kurulum dosyasını aşağıdaki parametre ile çalıştırın.(setup.iss dosyasını aynı dizinde oluşturacağınız "install" klasörüne taşıyın. Parametredeki "install" bu klasördür) Katılımsız sayfasında da açıklama var.
/s /a /s /sms /f1install\setup.iss

1 yorum:

  1. Seni yeniden görmek çok güzel inşallah bi daha bizden ayrılmayasan CAN DOSTUM

    YanıtlaSil

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.