5 Temmuz 2014 Cumartesi

KMPlayer 3.9.0.125 | Katılımsız

KMPlayer birçok video formatına destek veren (VCD, DVD, AVI, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia ve QuickTime), altyazı ve screenshot alabilme özellikleri de bulunan ücretsiz komple bir video oynatıcısı.
Tamamlanmamış dosyaları, internet üzerinden anlık yayınları(streaming) da desteklemesi, bunun yanında hem bilgisayarda yüklü codecleri kullanabilmesi hem de kendi içerisinde codec bileşenlerini barındırması ile gerçekten de beğenimizi kazandı. FLV, Google Video, 3GP, MKV gibi çok uç noktalarda yer alan video formatlarına bile destek vermesi, ücretsiz olması ve içerdiği özelliklerin genişliği ile her bilgisayarda olması gereken programlar arasında.
Daha önce kurulu ise üzerine kurabilirsiniz. Sıfırdan kurulumda dosya ilişkilendirmesini elle yapmanız gerekebilir.(Program arayüzüne sağ tıklayıp Seçenekler\Tercihler\Dosya Türleri/Yakalama\Sisteme Uygula)
Notlar
#Reklam içeriği ayıklanmıştır.
#hosts dosyasına bu reklam içeriğinin çekildiği adresler eklenerek reklamlar engellenmiştir.
#Kurulum sonunda dosya ilişkilendirmesini varsayılan seçeneklerle yapar.
#Masaüstü, Başlat Menüsü Program Grubu, ve Görev çubuğu kısayollarını ekler.
Katılımsız
Kurulum, orijinal paketin gereksiz reklam içeriğinden dolayı ayıklanarak Smart Install Maker ile yeniden paketlenerek yapılmıştır.
Boyut: 30.3 MB | MD5: 29521D883233BC004C46B5D9E96CC0CE
https://mega.co.nz/#!jcdGzDxT!evZatXdeRagvLdQM6AsKVMGpjKS8g5ytAr97nH2oncw

6 yorum:

  1. Emeğine sağlık Dragon sayende katılımsız program yapımında birçok şey öğrendim yalnız bu paket içeriğindeki gereksiz reklamlar veya içerikleri nasıl ayıklıyorsun hangi programı kullanıyorsun nelere dikkat ediyorsun biraz anlatabilirsen sevinirim teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. @ozgurÖnişlem olarak Uninstall Tool'un Kurulum İzleyici özelliği(başka alternatif yöntemler de kullanılabilir.) ile nereye ne dosya atmış, kayıt defterine hangi girişleri yapmış vs. işlemleri alıyorum. Bu bilgilerle gereksiz dosyaları ayrıştırıp yeniden paketleme yapıyorum. bu program için Smart Install Maker kullandım. MSI paketleyicilerle önişlemsiz de yapılabilir.

    YanıtlaSil
  3. km playerim çok eski sürümünü kullanıyordum, yeni sürümlerde reklam vardiye şimdi en yeni sürümü reklamsız şekilde kullanacağım teşekkürler DOSTUM....

    YanıtlaSil
  4. sonda yazdığın notu en son regedit 'le kendin yaptıramaz mıydın?. Teşekkürler bu arada

    YanıtlaSil
  5. @Hakan MenderesVarsayılan ayarları uygulayacak şekilde yaptırdım. Regedit ile uğraşmaya gerek kalmadı.

    YanıtlaSil
  6. Dragon güncelleme için teşekkürler.Katılımsız bölümüne KM Playerin katılımsız yapımı için video'nu merakla bekliyoruz :D teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.