22 Mart 2014 Cumartesi

DNS Jumper


Ülkemizde pek çok giremediğimiz web sitesi yer alıyor ve bu sıkıntıları aşmakta en sık kullanılan yöntemlerden bir tanesi de DNS servislerinden faydalanmak. Google DNS, Open DNS gibi onlarca DNS servisini teker teker değiştirmek ve ağ ayarlarını düzenlemek bazen kullanıcılar için sıkıntı verici bir işlem haline gelebiliyor.
DNS Jumper uygulaması sizin için en uygun DNS servisini kendisi bulabildiği gibi aynı zamanda hiç bir araştırma yapmanıza gerek kalmadan direkt olarak içerisinde kayıtlı olan DNS hizmetlerini seçerek kullanmanıza imkan veriyor.
Eklemek istediğiniz servisleri de ekleyebileceğiniz uygulama bunları kayıt edebiliyor ve internet sitelerinin daha da hızlı yüklenmesini sağlayan DNS adreslerini de bünyesinde barındırıyor. Yedekleme ve DNS temizleme işlemlerine de kolayca ulaşabileceğiniz DNS Jumper'ı kullanmak isteyeceğinizden eminim.
(Açıklama http://www.tamindir.com/dns-jumper/ dan alıntıdır)

Desteklenen Diller: English , Türkçe , German , Swedish , Italian , Spanish , Portuguese-Brazil , Korean , Romanian , Chinese (Simplified) , Chinese (Traditional) , Arabic , Czech , Japanese , Finnish , Vietnamese , Dutch , French , Russian , Malay-Malaysia , Slovenian , Indonesian , Hungarian , Persian , Polish

2 yorum:

  1. Ellerine sağlık Mehmet Ali son günlerde kullanılması gereken bir program :D teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.