28 Mart 2015 Cumartesi

Chromium 43.0.2334.0 TR (32&64 bit) -Eklentili- | Katılımsız

Chromium 43.0.2334.0 TR (32&64 bit) -Eklentili- 

Minimal tasarımıyla son derece pratik olan Chromium, Web'i daha hızlı, kolay ve güvenli hale getirmek için Google tarafından tasarlanmış bir ücretsiz tarayıcıdır. Dikkatimizi çeken noktalar ise çok az bellek kullanımı, gelişmiş özelliklerdeki ve farklı konumdaki sekmeler, sayfa kaynak koduna hakimiyet, gizli mod, üstün javascript hızı, hoş ve kolay indirme yöneticisi, hızlı erişim ve tüm menülerdeki kolaylık. RSS konusunda ise çok zayıf kalmış. Google mümkün olduğunca sadeliğe ve kolaylığa yönelmesini hazırlamış olduğu Google Chrome tarayıcısında da sürdürüyor.


Eklentiler
Adblock Plus: Reklamları engeller.
Disconnect: Google, Facebook vb servislerin sizi takip etmesini engeller, gizliliğinizi korur.

* Ana sayfa Google olarak ayarlanmıştır.
* Sık kullanılan sitelerin kısayolları eklenmiştir.

Boyut: 86 MB 

5 yorum:

  1. merhaba grameradam;
    paylaşımların nasıl katılımsız yapıldığı hakkında açıklama yapılıyordu bu alışkanlık devam edecek mi?Bu açıklamalar sayesinde katılımsız kurulum yapmaya heveslendim, bence bu alışkanlık devam etmeli.
    Bende özellikle chrome'un eklentili olarak katılımsız kurulumunu merak ediyordum yardımcı olursanız sevinirim.Tesekkürler

    YanıtlaSil
  2. @ozgur

    Chrome ile aynı. Chrome başlığında gerekli bilgiyi bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. @Grameradam

    saol grameradam chrome'u sorunsuz katılımsız yapıyorum yalnız eklentili olarak katılımsız yapmak istiyorum yardımcı olabilirsen sevinirim teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. @ozgur

    Chrome eklentili kurulumu engelliyor. Chrome'da yapamazsınız. Chromium'da olur. Chromium için tüm eklentileri kurduktan sonra %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Chromium\User Data\ dizinindeki "user data" klasörünü kopyalayıp katlımsız kurulumdan sonra aynı yere yapıştırmalısınız.

    YanıtlaSil

Yorum yazarken düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz.
Sorularınızı ilgili konuda ya da İletişim kısmından sorunuz.